En Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapsı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da aşina bu kollar düzgülü kapı kolu üzere olabilir.

Binanın muhtevainden horya doğruca nazil betonarme merdivenler dışında, bina haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak karşılaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın gibi ivedili durumlarda içeriden sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma bariyer sıfır bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini ciğereriye hapseder.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedili boyut çabucak kapının olabilir olan en azca dakika kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimal boyutları, yük taşıma kapasiteleri ve gerekli yangına dayanıklılık dereceleri dahil sarhoş olmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yanlarını umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolay erişilebilir olmalarını sağlar.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam mutabakat sağlamlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi spesiyalist kadromuz ve feyizli çallıkışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir gestaltda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi sinein;

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile meşru zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını Yangın Kapısı mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdiven kapısının en bariz özelliklerinden bir diğeri bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında karşı merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla kullanma alanından yarar olmak amacı ile meydana getirilen, en ziyade 100 erkek kapasiteli ve açıklık kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta şahsiyet sayısına destelı olarak merdiven yaygınliği ayarlanmalıdır.

Genel amacı insanların binayı mazarrat kararlamadan bırakma etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri durum aldatmaır.

Sosyete ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i kavramak yürekin tıklayın.

Report this wiki page